Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .
Čaute, mám takúto špecifickú otázku, ako sa letecké spoločnosti stavajú k takýmto predmetom v príručnej batožine? https://www.jutro.sk/p/41611/pri...00-natural Večne mám problém nájsť v lacnom ubytku mimo EU nejaký schopný príbor, ktorý nevyzerá, že z neho jedla celá armáda :D
Michale doporučuju tu dřevěnou vidličku před cestou otestovat - zarazíš ji pořádně hluboko, a několikrát otočíš. Když nevydrží, nebrat. Když vydrží, zřejmě ji nějakou dobu stejně nebudeš potřebovat...
Na českém webu to jde stále přes naplánovat/letový řád. Tam si jen překlikáváš měsíce a vidíš ceny. Přes mobil to ovšem neukazuje časy letů. Apku nemám, neporadím.
1.apríl ešte len bude :D ale inak nás sa to (zatiaľ) týkať nebude:
"Ryanair Prime is only offered to people resident in Austria, Belgium, France, Germany, Greece, Italy, Ireland, Netherlands, UK, Poland, Portugal and Spain"
a inak to vyzerá ešte nejasnejšie ako wizz - nikde nepíšu akú veľkú zľavu by mohol človek dostať na lety
Program pouze pro účastníka, na rozdíl od Wizz, kde můžete brát další osobu/y v rámci toho Prime účtu. dále pouze 12 letenek ve slevě na rok a sedadla zdarma v zadní části letadla od řady 18. Co bude ve slevě bude určovat Ryanair, takže pravděpodobně routy bez vytížení. Za 80,- eur pro mne a 80,- eur za přítelkyni, díky nechci.
To je úplně o ničem, ty udávané slevy jsou jen virtuální, cestovní pojištění má každý u platební karty a to jejich si kupuje minimum pasažérů a je to program pro jednoho, a kdo letí sám, neřeší kde sedí, na exity se to stejně vztahovat nebude.
Je to něco jako nechci slevu zadarmo.
Už Wizz s těmi členy z Čech slušně vyjebal, nechal je zaplatit členství a pak podstatně omezil lety z Prahy, teď s něčím podobným přichází i Ryan.
Ahoj, web Ryanairu se mi už několik měsíců ukazuje takto (přiložený obrázek), nejde v něm vyhledávat ani nic dělat, natož se přihlásit. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Na datech mi web jede, ale na wifi vidím jen tohle.
Ryanair již (konečně) nahrál do systému lety na zimní letový řád 2025/2026, zatím jsou lety "vyprodáné" takže půjdou do prodeje během následujících dní. Jsou tam třeba znovu lety PRG-AMM, tak snad půjdou do prodeje i ty.
Ahoj, měl bych dotaz ohledně malého zavazadla u Ryanu. Ty povolené rozměry 40x20x25 jsou prezentovány jako kabelka či taška na notebook, tedy věci orientované nejdelším rozměrem na šířku. Můžu si vzít bez rizika doplatku malý batoh (na výšku), který vyhovuje rozměry, pokud ho položím, popř. i lehce domáčknu? No, snad můj dotaz neskončí v sekci Cestuj dementně 😄 - je to moje premiéra bez odbaveného či kabinového kufru a i celkově u Ryanairu.
Ahoj, Ryanair teď propaguje "pay by bank app" jako možnost platby za letenky....jde to někomu? snažím se to teď najít, chtěla bych to zkusit zaplatit přes apku Revolut,jestli by náhodou nešlo zlevnit letenky díky Revpoints (u Wizzair to takto jde), ale nikde tu "pay by bank app" možnost nemůžu najít, zkoušela jsem apku i web, ale pořád se jen ukazuje karta nebo paypal